W
Moisturizer
Moisturizer
€ 24,95
Normale, droge huid.
Een natuurlijke dag en nacht verzorging die de normale/droge huid beschermt en voedt.
Belangrijkste ingrediënten:
Jojoba, amandelolie, sheabutter.
Inhoud: 50 ml
Aqua, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Limnanthes Alba Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter*, Oryza Sativa Bran Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Vitis Vinifera Seed Oil, Persea Gratissima Oil*, Cocos Nucifera Oil*, Glyceryl Stearate, Sodium Cetearyl Sulfate, Alcohol, Oenothera Biennis Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Macadamia Ternifolia Seed Oil*, Rosa Canina Fruit Oil*, Parfum, Cannabis Sativa Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Cetyl Palmitate, Levulinic Acid, Ascorbyl Palmitate, P-Anisic Acid, Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Equisetum Arvense Leaf Extract*, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract*, Tocopherol, Potassium Sorbate, Phytic Acid, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Benzoate, Helianthus Annuus Seed Oil*, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citric Acid, Lactic Acid, Lavandula Hybrida Grosso Herb Oil, Daucus Carota Sativa Root Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*
*biologisch
Geconserveerd met Potassium Sorbate en Sodium Benzoate
Parfum:
De parfum in onze producten is een mix van natuurlijke geurstoffen. De natuurlijke geuren vinden zijn herkomst oa in bloemen, bloesems, vruchten, fruit, bomen, planten, wortels en kruiden.
Uit natuurlijke grondstoffen, zoals etherische en plantaardige olien en voedingsstoffen (groentes) worden langs natuurlijke weg bestanddelen geconcentreerd en daarna samengesteld tot een nieuwe geur.
De geuren/ parfum wordt verkregen door:
– Destillatie, bv bij etherische olien
– Persen, bv van plantendelen zoals bladeren en vruchten
– Biotechnologische processen, zoals fermenteren bij bv vanille
Alcohol:
Er kan alcohol tussen de ingrediënten staan, dit komt omdat de kruiden extracten getrokken worden uit alcohol. Deze alcohol is een natuurlijke alcohol en bestaat uit een fermentatie van plantaardige origine: Tarwe, suikerriet molase en bieten.
De reden dat de naam “alcohol” gebruikt wordt, is omdat het uit een scheikundige molecuul groep komt, wat deze benaming draagt.