W
Eye Contour Crème
Eye Contour Crème
€ 26,95
Deze 100% natuurlijke uiterst zachte en milde crème is speciaal voor de kwetsbare huid rondom de ogen. De Eye contour crème hydrateert de huid, verzacht tekenen van vermoeidheid en helpt huidveroudering te vertragen. De crème bevat allen de zachtste en mildste plantaardige oliën.
Gebruik:
Gebruik ‘s ochtends en ‘s avonds. Verdeel kleine puntjes crème rond de ogen en masseer zachtjes in.
Inhoud: 30 ml
Aqua, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin, Cetyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glyceryl Stearate, Betaine, Persea Gratissima Oil*, Sodium Cetearyl Sulfate, Cocos Nucifera Oil*, Cetyl Alcohol, Levulinic Acid, P-Anisic Acid, Rosa Canina Fruit Oil*, Stearic Acid, Sodium Levulinate, Ascorbyl Palmitate, Parfum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Algin, Tocopherol, Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Phytic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil*, Juniperus Mexicana Oil, Calendula Officinalis Flower Extract*, Lactic Acid, Daucus Carota Sativa Root Extract*, Lavandula Hybrida Grosso Herb Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*
*biologisch
Geconserveerd met Potassium Sorbate en Sodium Benzoate
Parfum:
De parfum in onze producten is een mix van natuurlijke geurstoffen. De natuurlijke geuren vinden zijn herkomst oa in bloemen, bloesems, vruchten, fruit, bomen, planten, wortels en kruiden.
Uit natuurlijke grondstoffen, zoals etherische en plantaardige olien en voedingsstoffen (groentes) worden langs natuurlijke weg bestanddelen geconcentreerd en daarna samengesteld tot een nieuwe geur.
De geuren/ parfum wordt verkregen door:
– Destillatie, bv bij etherische olien
– Persen, bv van plantendelen zoals bladeren en vruchten
– Biotechnologische processen, zoals fermenteren bij bv vanille
Alcohol:
Er kan alcohol tussen de ingrediënten staan, dit komt omdat de kruiden extracten getrokken worden uit alcohol. Deze alcohol is een natuurlijke alcohol en bestaat uit een fermentatie van plantaardige origine: Tarwe, suikerriet molase en bieten.
De reden dat de naam “alcohol” gebruikt wordt, is omdat het uit een scheikundige molecuul groep komt, wat deze benaming draagt.